Guideline Fario LW

Fra 3 799kr

Nullstill
- +
Varenummer: 726309 Kategorier: ,

Beskrivelse

Guideline Fario LW

Fario LW er den første Guideline snellen noensinne designet eksklusivt for ørretfiske. Hver eneste detalj og funksjon er utviklet med en ting i hodet; å lage en perfekt, lett, moderne, pålitelig og likevel solid snelle for seriøse ørretbomser. Disse snellene er oppbygd med den solide X-konstruksjonen som på Vosso-snellene. Her tilpasset for å harmonisere med det slankere og mer grasiøse utseendet som Fario LW snellene har. X-konstruksjonen gir stabilitet og et særegent utrykk samtidig som man tilfører minimalt med dødvekt. Snellefoten er nedfelt i huset for å komme nærmere stanga. Slik at man oppnår bedre balanse og mindre dreimoment. På undersiden av spolehuset sitter det en liten fortomsholder. Denne gjør at spissen ikke floker seg inn i snella under transport/lagring.

Bremsesystemet er vanntett, forseglet og består av skiver med grafitt/rustfritt stål. Justeringsområdet på bremseskruen er 360 ° med maks motstand på 1,3kg for #24 og #46 modellene. Noe som er mer enn tilstrekkelig for alt ørretfiske. #68 modellen har en litt kraftigere brems som er kalibert opp til 2kg som lett håndterer alt ørret, sjøørret og laksefiske.

Er du usikker på hvilken størrelse du skal kjøpe? #24 har kapasitet opp til klasse 4. Ønsker du å bruke snellen til blandet 4-5-6 fiske og ha mulighet for flere liner og ekstraspoler er #46 helt rett størrelse. #68 snellen passer for enhåndsstenger i klasse 6-7-8.

Tilleggsinformasjon

Vekt500 g
Brand

Farge

Anthracite, Bronze, Dark Grey Green/Gold

Størrelse

2-4, 4-6, 6-8