Om oss

Nordisk Fiskeutstyr er leverandør av kvalitetsutstyr for norske sportsfiskere. Nordisk Fiskeutstyr AS ble etablert og startet i Villmarkshuset ved Akerselva i Oslo i 1996. Da Villmarkshuset skulle rives i ’06 flyttet vi til fiskenære og nybyggede omgivelser på Lysaker Brygge, like vest for Oslo sentrum. 

Det er vår målsetting å bidra med kunnskap, god service og riktig utstyr slik at du får en bedre fiskeopplevelse.
Vi er selv dedikerte sportsfiskere og fluebindere, med mange års erfaring fra eget og meget variert fiske i både inn- og utland, og fører produkter vi selv har prøvd eller har stor tro på.

Best på service og levering

Våre produkter er konkurransedyktig priset. Om mulig holder vi produsentlandets priser (for eksempel ved direkteimport fra USA) med tillegg av et par prosents frakt, samt mva, og vårt løfte er ikke bare å føre de beste produktene og ha den beste servicen, men også å effektuere ordre raskt og komplett enten det leveres i butikk eller via nettordre.

Hvem er vi

Gorm Bjercke

Gorm Bjercke «oppfant» Nordisk Fiskeutstyr i 1996 og har vært med i kulissene siden da. Er allsidig fisker som fremdeles jobber med bakslengen, samt med å få fart på Red Tag’en i bindestikka. Sørger for at lønn og andre utbetalinger går som de skal. Tar den daglige støyten – om det er helt nødvendig….

Runar Kabbe

Runar Kabbe har jobbet i Nordisk Fiskeutstyr siden 1999. Han er en meget erfaren saltvannsfluefisker, med Havabbor og sjøørret som spesialitet. I tillegg har han gamle meritter fra mangfoldig konkurranser i havfiske og isfiske. Runar har også bred erfaring i tropisk fiske og har årlig tur til Florida på jakt etter Tarpon. Han har spilt inn en rekke filmer om saltvannsfiske og er en anerkjent artikkelforfatter og foredragsholder.

Pål Hedenstad

Pål Hedenstad er vår dedikerte ørretfisker. Pål var en del av originalbesetningen da Nordisk Fiskeutstyr åpnet dørene i 1996. Han er helt i toppsiktet av fluebindere her i landet, og har skrevet bok om bindeteknikker. Pål har ekstremt bred erfaring med ørretfiske i Norge og kjenner til det meste av teknikker, utstyr, fiskeplasser og andre hemmeligheter. Pål er også en ivrig isfisker med en lang karriere i konkurransefiske.

Simen Strømhylden

Simen Strømhylden er vår lakseekspert. Han har fisket laks hele livet og har sine røtter fra Skage ved Namsens bredder. Det var aldri tvil om at det var laksefiske som skulle dominere hverdagen, og han jakter alltid på nye opplevelser med stanga, hovedsakelig i norske og svenske lakseelver. Simen er også en meget habil fluebinder som gjerne deler alle sine triks ved bindestikka.

Tommy Aarkvisla

Tommy har laksefiske som sitt hovedfelt. På Nordisk har han ansvar for nettopp dette, men Tommy er faglig sterk også på ørret. Her snakker vi om en mann som kan gjøre det samme med en fluestang som Bjørnstjerne Bjørnsson gjorde med pennen: Magi

Tommy er verdensmester i spey casting, og innehar og det lengste kastet som er gjort med en 15` stang. Han er og eneste norske vinner av Spey o rama.

En av landets fremste fluebindere når det kommer til laksefluer tør vi på Nordisk å mene at han er, selv om han blir litt brydd når vi sier det. Tommy holder og kurs i fluekasting, noe mange har nytt veldig godt av gjennom årene.

Jon-Erlend Sundnes

Jon-Erlend Sundnes begynte sin fluefiske-reise i relativt voksen alder og fant raskt ut at han hadde havnet på rett hylle. Ørretfiske i stillevann og elv sto i fokus de første årene men laksefiske har blitt mer framtredende i senere år. Jon-Erlend er også en ivrig fluebinder som gjerne deler sin kunnskap og erfaring med andre.