Om oss

Nordisk Fiskeutstyr er leverandør av kvalitetsutstyr for norske sportsfiskere. Nordisk Fiskeutstyr AS ble etablert og startet i Villmarkshuset ved Akerselva i Oslo i 1996. Da Villmarkshuset skulle rives i ’06 flyttet vi til fiskenære og nybyggede omgivelser på Lysaker Brygge, like vest for Oslo sentrum. 
Det er vår målsetting å bidra med kunnskap, god service og riktig utstyr slik at du får en bedre fiskeopplevelse.
Vi er selv dedikerte sportsfiskere og fluebindere, med mange års erfaring fra eget og meget variert fiske i både inn- og utland, og fører produkter vi selv har prøvd eller har stor tro på.

Best på service og levering

Våre produkter er konkurransedyktig priset. Om mulig holder vi produsentlandets priser (for eksempel ved direkteimport fra USA) med tillegg av et par prosents frakt, samt mva, og vårt løfte er ikke bare å føre de beste produktene og ha den beste servicen, men også å effektuere ordre raskt og komplett enten det leveres i butikk eller via nettordre.

Hvem er vi

Gorm Bjercke «oppfant» Nordisk Fiskeutstyr i 1996 og har vært med i kulissene siden da. Er allsidig fisker som fremdeles jobber med bakslengen, samt med å få fart på Red Tag’en i bindestikka. Sørger for at lønn og andre utbetalinger går som de skal.

Runar Kabbe har jobbet i Nordisk Fiskeutstyr siden 1999. Han er en meget erfaren saltvannsfluefisker, med Havabbor som spesialitet. I tillegg har han gamle meritter fra mangfoldig havfiske. Han har spilt inn egne DVD’er om saltvannsfiske samt er en anerkjent artikkelforfatter og foredragsholder.
Tar den daglige støyten – om det er helt nødvendig….

Sverre Sørbye Larsen er en meget ivrig fisker fra Lommedalen. Størsteparten av tiden går med på laksefiske, og på å jakte etter sjøørret og havabbor langs kysten. Sverre er en kunnskapsrik og reflektert fisker som bidrar stort med å hjelpe våre kunder med alt fra tohåndsstenger til dubbing.

Lasse Merkesdal fikk sin første laks i Numedalslågen, mens han ennå lå i mors mage.  På lange norgesferier i oppveksten, fartet han land og strand rundt med familien, alltid med fiskestanga som et fast holdepunkt.  At han er en kunnskapsrik allrounder både når det gjelder arter og metoder er derfor ingen overraskelse. Spør Lasse om kveitefiske, sjømeite etter hai, isfiske eller gjeddefiske og du vil alltid få et velfundert svar. Fluefiske er et hovedfokus, enhånds og tohånds og like mye ørret som laks. Lasse er den eneste på Nordisk som har en formell utdannelse i sportsfiske. Tre år på Sportsfiskelinja i Grong har gitt han betydelige kunnskaper som daglig beriker Nordisk og våre kunder.

Kontakt Lasse

Jørgen Moursund har vokst opp med sportsfiske, alt fra laksefiske i de trønderske storlaks-elvene og de vestlandske naturperlene til makrellen i skjærgården og ørret i marka. Han er en sann allrounder, i så stor grad at absolutt ingen art eller metode undervurderes, inkludert isfiske etter lake. I de siste sesongene har han vært særlig opptatt av ismeite etter gjedde, og jakter fortsatt på den store trofefisken. I tillegg er han selvfølgelig en ivrig fluebinder. Jørgen tar seg av varelogistikk i butikk og på nett og treffes også ute i butikken. Han har sin egen blogg, hvor du kan lese om hans mange fine og varierte fiskeopplevelser.