Nettbutikk

page

Om oss

Nordisk Fiskeutstyr er leverandør av kvalitetsutstyr for norske sportsfiskere. Nordisk Fiskeutstyr as ble etablert og startet i Villmarkshuset ved Akerselva i Oslo i 1996. Da Villmarkshuset skulle rives i ’06 flyttet vi til fiskenære og nybyggede omgivelser på Lysaker Brygge like vest for Oslo sentrum. Det er vår målsetting å bidra med kunnskap, god service og riktig utstyr slik at du får en bedre fiskeopplevelse. Vi er selv dedikerte sportsfiskere og fluebindere med mange års erfaring fra eget og meget variert fiske i både inn- og utland, og fører  produkter vi selv har prøvd eller har stor tro på.
Våre produkter er konkurransedyktig priset. Om mulig holder vi produsentlandets priser (for eksempel ved direkteimport fra USA) med tillegg av et par prosents frakt, samt mva, og vårt løfte er ikke bare å føre de beste produktene og ha den beste servicen, men også å effektuere ordre raskt og komplett enten det leveres i butikk eller via post.
gullkroken1a

Telefonnr. er: (+47) 67 11 06 30. Epost er: post@nfisk.no Nettbutikkadresse er: www.nfisk.no  
Butikkadresse er: Lysaker Brygge 33, Postboks 114, 1326, Lysaker (v/Oslo, E-18-> Lysaker Brygge)

Åpningstider er 10:00 til 18:00 hverdager, og 10:00 til 16:00 lørdager.

Åpningstider Julen 2018
 
Julaften: Stengt
1.Juledag:Stengt
2.Juledag: Stengt
27.Des: 10-16
28.Des: 10-16
29. Des: 10-16
Nyttårsaften:Stengt
1.Nyttårsdag: Stengt
2.Nyttårsdag: Stengt

 

Vårt Organisasjonsnr. er NO 976 566 203 (MVA) - og bankkonnto for kundeforhold er 
konto 1506.61.45703 - IBAN: NO11 1503 6145 703  - BIC/SWIFT: DNBANOKKXXX  

Hvis du kommer med bil kjører du til Lysaker Brygge, Strandveien syd, så ned mot bryggen på sydsiden av butikken og inn i P-hus (merket som liten avstikker inn i hus på "Se kart" over.

 

Hvem er vi?

gorm
Gorm Bjercke "oppfant" Nordisk Fiskeutstyr i 1996 og har vært med i kulissene siden da. Er allsidig fisker som fremdeles jobber med bakslengen, samt med å få fart på Red Tag'en i bindestikka. Sørger for at lønn og andre utbetalinger går som de skal. Tar den daglige "støyten" - hvis det er helt nødvendig.

Kontakt Gorm

runar
Runar Kabbe har jobbet i Nordisk Fiskeutstyr siden 1999. Han er en meget erfaren saltvannsfluefisker, med Havabbor som spesialitet. I tillegg har han gamle meritter fra mangfoldig havfiske. Han har spilt inn egne CD'er om saltvannsfiske samt er en anerkjent artikkelforfatter og foredragsholder.

Kontakt Runar

 

tommy
Tommy Aarkvisla er kastefantomet fra Horten som fisker laks og sjøørret over det ganske land. Tommy er en gudebenådet kaster som gjerne deltar  i konkurranser verden over men poengterer sterkt at han er like mye fisker som kaster. I 2015 vant han den mest prestisjefylte av alle tohånds-konkurranser, SpeyOrama I San Fransisco. Tommy er en meget verdsatt og etterspurt instruktør og har sin egen kasteskole, Just Spey.

Kontakt Tommy

Lasse
Lasse Merkesdal fikk sin første laks i Gaula, mens han ennå lå i mors mage.  På lange norgesferier i oppveksten, fartet han land og strand rundt med familien, alltid med fiskestanga som et fast holdepunkt.  At han er en kunnskapsrik allrounder både når det gjelder arter og metoder er derfor ingen overraskelse. Spør Lasse om kveitefiske, sjømeite etter hai, isfiske eller gjeddefiske og du vil alltid få et velfundert svar. Fluefiske er et hovedfokus, enhånds og tohånds og like mye ørret som laks. Lasse er den eneste på Nordisk som har en formell utdannelse i sportsfiske. Tre år på Sportsfiskelinja i Grong  har gitt han betydelige kunnskaper som daglig beriker Nordisk og våre kunder.

Kontakt Lasse

863628
Jørgen Moursund har vokst opp med sportsfiske, alt fra laksefiske i de trønderske storlaks-elvene og de vestlandske naturperlene til makrellen i skjærgården og ørret i marka. Han er en sann allrounder, i så stor grad at absolutt ingen art eller metode undervurderes, inkludert isfiske etter lake. I de siste sesongene har han vært særlig opptatt av ismeite etter gjedde, og jakter fortsatt på den store trofefisken. I tillegg er han selvfølgelig en ivrig fluebinder. Jørgen tar seg av varelogistikk  i butikk og på nett og treffes også ute i butikken. Han har sin egen blogg, hvor du kan lese om hans mange fine og varierte fiskeopplevelser.